Categories produk Categories produk

ngeunaan urang ngeunaan urang

Kami produsén profésional ti hoses karét parusahaan .The kiwari nyertakeun wewengkon 50.000 méter pasagi sarta ngabogaan 20.000 méter pasagi standarisasi workshop. Aya sagemblengna 100 pagawe na leuwih ti 10 insinyur, kaasup 5 insinyur senior. parusahaan boga gaya kuat teknis, alat-alat tooling alus teuing, alat-alat nguji lengkep, téhnologi produksi canggih tur sistem manajemen kualitas sampurna. kapasitas produksina taunan urang nyaeta 8 juta méter kalayan stabil sarta kualitas dipercaya.

Produk Artikel Produk Artikel

beja panganyarna beja panganyarna

  • Find us on social networks
  • Happy Labour day
  • Find us on social networks

    Starting today, we inform you that you can find us on LinkedIn. We are willing to provide more communication methods to solve problems. You can know more information about hydraulic hose. please enter: https://www.linkedin.com/in/hydraulic-hose-manufacturer/

  • NEWS

    During the epidemic, we produced as usual, shipped as usual, and served customers. Any demands of hydraulic hose, contact me fell free. We are always here.  

  • Happy Labour day

    Shandong Fushida Rubber Technology Wish: All laborers all over the world ,Happy Labor Day! We will offer the good quality hydraulic hose to clients always.