Categories produk Categories produk

ngeunaan urang ngeunaan urang

Kami produsén profésional ti hoses karét parusahaan .The kiwari nyertakeun wewengkon 50.000 méter pasagi sarta ngabogaan 20.000 méter pasagi standarisasi workshop. Aya sagemblengna 100 pagawe na leuwih ti 10 insinyur, kaasup 5 insinyur senior. parusahaan boga gaya kuat teknis, alat-alat tooling alus teuing, alat-alat nguji lengkep, téhnologi produksi canggih tur sistem manajemen kualitas sampurna. kapasitas produksina taunan urang nyaeta 8 juta méter kalayan stabil sarta kualitas dipercaya.

We have more than 15 years of manufacturing and export experience, with customers all over the world.

Produk Artikel Produk Artikel

beja panganyarna beja panganyarna

  • SAE 100R17 How perfect hose!
  • Are you looking for SAE 100R6 Hose?