Kategoritë e produkteve Kategoritë e produkteve

rreth nesh rreth nesh

Ne jemi një prodhues profesional të hoses gome kompanisë .Të tani mbulon një sipërfaqe prej 50.000 metra katrore dhe ka 20.000 metra katrore seminar standardizuar. Nuk janë krejtësisht të 100 punëtorë dhe më shumë se 10 inxhinierë, duke përfshirë 5 inxhinierë të lartë. Kompania ka forcë të fuqishme teknike, pajisje të shkëlqyer përpunim mekanik, pajisje të plotë testimi, teknologji të përparuara të prodhimit dhe të përsosur të sistemit të menaxhimit të cilësisë. kapacitet vjetor të prodhimit tonë është 8 milion metra me të qëndrueshme dhe cilësi të besueshme.

Produktet e paraqitura Produktet e paraqitura

lajmet e fundit lajmet e fundit

 • Find us on social networks
 • Happy Labour day
 • Find us on social networks

  Starting today, we inform you that you can find us on LinkedIn. We are willing to provide more communication methods to solve problems. You can know more information about hydraulic hose. please enter: https://www.linkedin.com/in/hydraulic-hose-manufacturer/

 • NEWS

  During the epidemic, we produced as usual, shipped as usual, and served customers. Any demands of hydraulic hose, contact me fell free. We are always here.  

 • Happy Labour day

  Shandong Fushida Rubber Technology Wish: All laborers all over the world ,Happy Labor Day! We will offer the good quality hydraulic hose to clients always.