Категории на производи Категории на производи

за нас за нас

Ние сме професионални производител на гумени црева .На компанијата сега зафаќа површина од 50.000 квадратни метри и има 20.000 квадратни метри стандардизирани работилница. Постојат сосема 100 работници, а повеќе од 10 инженери, вклучувајќи ги и 5 високи инженери. Компанијата има силна техничка сила, одлична обработка опрема, комплетна опрема за тестирање, напредна технологија на производство и совршен систем на управување со квалитетот. Нашиот годишен капацитет е 8 милиони метри со стабилен и сигурен квалитет.

Избрана Производи Избрана Производи

најновите вести најновите вести

 • Find us on social networks
 • Happy Labour day
 • Find us on social networks

  Starting today, we inform you that you can find us on LinkedIn. We are willing to provide more communication methods to solve problems. You can know more information about hydraulic hose. please enter: https://www.linkedin.com/in/hydraulic-hose-manufacturer/

 • NEWS

  During the epidemic, we produced as usual, shipped as usual, and served customers. Any demands of hydraulic hose, contact me fell free. We are always here.  

 • Happy Labour day

  Shandong Fushida Rubber Technology Wish: All laborers all over the world ,Happy Labor Day! We will offer the good quality hydraulic hose to clients always.